Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

                                                                                       Αθήνα 13.12.2013.

ΑΠΟ : Ένωση Προσωπικού Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου.
     ΠΡΟΣ : Πρόεδρο ΕΤΕΡ.
     ΚΟΙΝ : Μέλη Δ.Σ.


     Αγαπητέ Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Ένωσης Προσωπικού Περιοδικού και Ηλεκτρονικού    Τύπου, απευθύνουμε τόσο σε εσάς προσωπικά ,όσο και στα υπόλοιπα Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής σας, τα θερμά μας συγχαρητήρια, και είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσετε τον αντιμνημονιακό αγώνα που έχετε ξεκινήσει στον χώρο των Μ.Μ.Ε., και θα τον εντείνετε ακόμα περισσότερο
                                           Για το Δ.Σ.
                                           
    Ο Πρόεδρος                                       Η  Γενική Γραμματέας
            ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΙΔΗΣ                                    ΜΑΡΘΑ ΣΑΜΑΡΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Όλος ο ΔΟΛ στο Σταύρο Ψυχάρη

Η αποκάλυψη των σχεδίων Ψυχάρη από τις Τυπολογίες στις 26 Οκτωβρίου 2013
Η αποκάλυψη των σχεδίων Ψυχάρη από τις Τυπολογίες στις 26 Οκτωβρίου 2013
Η επόμενη μέρα στο ΔΟΛ ξεκίνησε. Η εταιρεία της οικογένειας Λαμπράκη, πέρασε και επίσημα στο Σταύρο Ψυχάρη. Όπως ανακοινώθηκε στο χρηματιστήριο η εταιρεία “Σ. Π. ΨΥΧΑΡΗΣ – ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ Α.Ε.” , ελεγχόμενη κατά 100% από τον Σταύρο Π. Ψυχάρη γνωστοποίησε ότι   χθες με με εξωχρηματιστηριακή  αγορά απέκτησε   33.718.750 κοινές  ονομαστικές μετοχές τ μετά δικαιώματος ψήφου,  του ΔΟΛ. Είναι μια κίνηση που πριν από χρόνια κανείς δεν μπορούσε, να φανταστεί, κι όμως συμβαίνει τώρα. Το “Π” είχε εγκαίρως, στις 26 Οκτωβρίου, αποκαλύψει τις κινήσεις του Σταύρου Ψυχάρη, αποκαλύπτοντας τη σύσταση, πριν από λίγο καιρό, την ίδρυσης της “Σ. Ψυχάρης Συμμετοχών”.


Είναι το επόμενο βήμα,  μετατροπής και διάσωσης του ΔΟΛ. Το πρώτο ήταν η απόφαση για την έξοδο από το χρηματιστήριο, το δεύτερο η μεταβίβαση του οργανισμού σε εταιρεία του Σταύρου Ψυχάρη.  Αναμένεται παράλληλα με την επιμονή στο πρόγραμμα περικοπών και απολύσεων η αναζήτηση ομολογιακού δανείου και επενδυτή. Βεβαίως ενεργοποιούνται εκ νέου τα σενάρια για τη συγχώνευση με τον Πήγασο.
Πλέον μετά την άρση του ασφυκτικού ελέγχου από το χρηματιστήριο όλα είναι πιθανά